-

Caseificio Barlotti [STAND CONDIVISO]

Qui si è fatta la storia della mozzarella di bufala

Caseificio Barlotti [STAND CONDIVISO]

 Da un secolo, l'azienda Barlotti si dedica all'allevamento delle bufale e alla produzione di mozzarelle e formaggi tipici nel comprensorio dei templi di Paestum e del Parco Nazionale del Cilento. E' il rinnovarsi continuo di una tradizione familiare che ha nella mozzarella di bufala campana la regina della loro proposta casearia. Da assaggiare saranno anche l’Aversana, di forma più grande della mozzarella, la Treccia, i delicati Cardinali, dalla pasta formata da foglie sottili. Poi, ancora, carni di bufala, torte, gelati e yogurt di latte di bufala. E’ il caseificio del cuore dell’autore del Golosario, che grazie alle spedizioni in tutta Italia, viene raggiunto anche al Nord.

 Here the history of buffalo mozzarella was made
For a century, the Barlotti company has been dedicated to the breeding of buffaloes and the production of mozzarella and typical cheeses in the area of the temples of Paestum and the Cilento National Park. It is the continuous renewal of a family tradition that has in the buffalo mozzarella from Campania the queen of their dairy proposal. To taste will also be the Aversana, larger in shape than the mozzarella, the Treccia, the delicate Cardinali, from the paste formed by thin leaves. Then, again, buffalo meat, cakes, ice cream and buffalo milk yogurt. It is the dairy of the heart of the author of the Golosario, which, thanks to expeditions throughout Italy, is also reached in the North.


Indirizzo

VIA TORRE DI PAESTUM, 1
CAPACCIO-PAESTUM (SA)
CAMPANIA

Telefono

0828811146

E-MAIL

info@barlotti.it

WEB

www.barlotti.it